Over Deelsupport

Ons verhaal

Wij zijn Patrick en Erika van Deelen.

Ons doel  is om (vrijgevestigde) zorgprofessionals te ontzorgen op het gebied van secretariële ondersteuning en zorgadministratie.
Zo kun jij je bezig houden met de behandeling van je cliënten en nemen wij je de administratieve last uit handen.

Wie zijn wij?

Patrick

Ik heb een brede werkervaring in diverse administratieve functies. Zowel binnen als buiten de zorg. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan als projectmedewerker voor verschillende projecten in de zorg. In 2009 heb ik me aangesloten bij Erika en hebben wij de naam van het bedrijf gewijzigd naar DeelSupport.

Mijn kracht ligt in het samenbrengen van de technologie en de praktijkkennis om op die manier maatwerk te kunnen leveren, afgestemd op de specifieke wensen van jouw als behandelaar. 

&

Erika

Ik ben opgeleid als verpleegkundige, maar heb daarna gewerkt bij een praktijk met acht psychologen. Ik merkte dat ik het leuk vond om de psychologen te ontzorgen en ze werk uit handen te nemen zodat zij zich volledig op de cliënten konden richten. Daarom ben ik in 2005 ‘De Assistent’ gestart. Ik volgende verschillende trainingen om mijn werkzaamheden uit te breiden, heb me verdiept in de verschillende softwarepakketten en heb me inmiddels ook gespecialiseerd in het Zorg Prestatie Model.

Mijn doel is om jouw als zorgprofessional van goed advies te kunnen voorzien én jou de administratie uit handen te nemen. Hiermee hoop ik bij te dragen aan kwalitatief goede zorg.