OPSTART NIEUWE PRAKTIJK

STARTEN ALS ZELFSTANDIG
ZORGPROFESSIONAL

Veel zorgprofessionals die een eigen praktijk starten weten niet precies waar ze moeten beginnen. Bij het starten als zelfstandige komt namelijk veel kijken.

Registratie

Je start met je onderneming registreren bij de Kamer van Koophandel. Wanneer deze registratie rond is kunnen we samen met jou aan de hand van een speciale checklist hiervoor de stappen nemen die nodig zijn om je praktijk te kunnen starten.

Digitalisering

In de GGZ ben je verplicht om je behandelingen digitaal te registreren, je prestaties vast te leggen en te factureren aan verzekeraars of je cliënten.  Je moet de voortgang van je behandelingen bijhouden en verplicht gegevens aanleveren aan de Nederlandse Zorg Autoriteit.
Een softwareprogramma is dus onmisbaar.
Wij hebben ruime ervaring met het selecteren van pakketten voor zorgprofessionals en helpen jou de juiste keuze te maken.
Na jouw keuze helpen we met de inrichting en wijzen je de weg binnen het softwarepakket,  zodat jij direct aan de slag kunt. Een cursus op maat door ons is mogelijk.

Zorgverzekeraars

Wil je verzekerde zorg aan je cliënten bieden? Dit is mogelijk door contracten af te sluiten met de zorgverzekeraars. Zo weet jij dat je betaald krijgt voor de zorg en dat de cliënt die (deels) vergoed krijgt. Uiteraard kunnen wij je helpen met het afsluiten van deze contracten op de juiste manier.

 

Al ruim 16 jaar helpen wij zorgprofessionals de stap naar zelfstandigheid te zetten, de praktijk op te starten en je daarna verder te ondersteunen. We hebben verschillende opdrachtgevers hiermee succesvol geholpen.

Overweeg jij je eigen praktijk te starten? Dan nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek, bel 06-16389282 of stuur een bericht naar info@deelsupport.nl